Novi uspjeh rogatičkih atletičara

28. априла 2015. 058.ba

Atletika - Cicibani iz Rogatice

Foto arhiva

SNEŽANA ĆAĆIĆ PRVAKINJA REPUBLIKE SRPSKE

ROGATICA – U organizaciji ASRS i AK „Glasinac“, na atletskom stadionu Bare na Sokocu održano je atletsko prvenstvo RS za cicibane (2004 i ml) i mlađejuniore, koje je okupilo preko 100 takmičara iz 15 atletskoh klubova RS.

Kao i na svim dosadašnjim takmičenjima, učešće su uzeli i mladi atletičari Srpskog atletskog kluba „ROGATICA“ i osvojili su 4 odličja: jednu zlatnu, jednu srebrnu i dvije bronzane medalje.

Titulom prvakinje RS za 2015. godinu u disciplini skok u dalj i skokom od 4m i 1cm, okitila se Snežana Ćaćić (2004), koja je i u trci na 60m osvojila srebrnu medalju iza takmičarke iz Brčkog.

U odličnoj trci na 300m prepone starija pionirka Nikolina Ćaćić u kategoriji mlađih juniorki osvojila je bronzanu medalju, kao i skakač u vis Kristijan Marijanović.

Na visini zadatka i u dometu svojih najboljih rezultata bili su Adna Čomor u dalju, kao i Mario Marijanović Slađana Andrić u skoku u vis, Irena Ikoniću trci na 100 m, Dejana Janković u trci na 300m prepone, kao i najmlađa učesnica Sara Zoranović (2006) u skoku u dalj.

Štafeta 100x200x300x400m, u sastavu (Karišik Marija, IKonić Irena, Janković Dejana i Ćaćić Nikolina) osvojile su 4 mjesto.

Trener Dejan Mićević nije krio zadovoljstvo nakon nastupa njegovih izabranika:
– Naravno da sam zadovoljan osvojenim medaljama, pogotovo odličnim skokovima talentovane Snežane Ćaćić u dalju, koja je i pored sedmodnevnog odsustva i manje prehlade, bila i te kako superiorna u odnosu na ostale rivalke. Nastavljamo sa radom i ulazimo u seriju takmičenja na nivou državnih prvenstava BiH, za mlađe uzraste i nadamo se novim medaljama – optimista je Mićević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: