Održana godišnja skupština Udruženja penzionera

21. априла 2015. 058.ba

Čajniče

ČAJNIČE – U Skupštinskoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“ 19. aprila ove godine odrćana je godišnja izvještajna skupština Udruženja penzionera Čajniče, sa početkom u 11,00 časova.

Na skupštini su se našle četiri tačke dnevnog reda. Pred članovima su razmatrani: Izvještaj o radu Udruženja penzionera za 2014. godinu i finansijski izvještaj Udruženja za 2014. godinu.

Jednoglasno su ćlanovi skupštine donijeli i usvojili: Plan rada Udruženja penzionera za 2015. godinu, kao i plan prihoda i rashoda Udruženja penzionera za 2015. godine. Od ukupno 19 članova koje broji Skupština, bilo je prisutno 14.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: