Održana prezentacija o ostvarivanju novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela

22. априла 2015. 058.ba

Podsticaj za sela u Cajnicu

ČAJNIČE – Predstavnici Resora za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi RS – Područna jedinica Sokolac, danas su u skupštinskoj Sali Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče, održali prezentaciju „Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela 2015.“

Takođe, je u organizaciji Resora za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi, UPP i Odjeljenja za prvredu finansijske i društvene djelatnosti, održana i prezentacija sjemenske kuće „Pioneer“.

Veliku zainteresovanost za ovaj Pravilnik prisutni poljoprivrednici su pokazali kroz brojna postavljena pitanja, na koja su dobijali detaljne odgovore.

Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela 2015. može se naći na sajtu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a predstavnici Resora i opštine Čajniče mogu pružiti i dodatne informacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,