Otvorena izložba dječijeg vrtića „Bajka“

30. априла 2015. 058.ba

Izlozba u obdanistu u Cajnicu

ČAJNIČE – Mališani dječijeg vrtića „Bajka“ danas su u Galeriji Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče, otvorili izložbu, gdje su izložili radove napravljene od različitog materijala, koju su spremali zajedno sa svojim direktorom i vaspitačima

Izložba će trajati sedam dana, kako bi svi imali mogućnost da pogledaju dječije radinosti. Izloženo je dosta radova, a samim tim se pokazala kreativnost i mašta djece, kao i njihovih vaspitača. Biti nadaren, i baviti se sopstvenim talentom, je privilegija vrijedna i značajna.

Izlozba u obdanistu u Cajnicu 2

„U realizaciji projekta djece pred polazak u školu koja traje tri mjeseca, evo već treću godinu organizujemo izložbu javnog karaktera, u koju su uključeni ne samo predškolci već i djeca manjeg uzrasta. Prikazani su radovi iz tri grupe, gdje su obuhvaćene sve tehnike likovnog stvaralaštva“-rekao je direktor vrtića Vukašin Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: