Plati kafu vicem

Jovica Vasović - 01. априла 2015. 058.ba

Savjet mladih Rogatica 1 april

ROGATICA – Mladi, okupljeni oko nevladine organizacije „Savjet mladih“ iz Rogatice, obilježili su Svjetski dan šale – 1. april, na veoma zanimljiv i originalan način. Pod pokroviteljstvom ZP „Hidroelektrana na Drini“ a.d. iz Višegrada, a u saradnji sa kafe-barom „Amadeus“ iz Rogatice, organizovali su akciju „Plati kafu vicem“ u kojoj su posjetioci ovog ugostiteljskog objekta popijenu kafu mogli „platiti“ vicem koji su pisali na predviđene listiće.

Predsjednik „Savjeta mladih“ Ninoslav Prelić izjavio je da su ovom akcijom željeli da podstaknu sugrađane na zanimljiv i šaljiv vid međusobnog druženja, a da ih pritom simbolično časte kafom, neizostavnim dijelom mnogih razgovora. Dodaje i da su zadovoljni odzivom, sa preko 50 viceva/popijenih kafa, u toku jednog i po sata, koliko je trajala akcija.

Osim toga, ovi mladi ljudi su odštampali nekoliko stotina primjeraka mini-zbirke odabranih viceva i podijelili svojim sugrađanima, te se i tako potrudili da ih uvesele ovog tmurnog prvog aprila.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: