Počele Male olimpijske igre

SRNA - Jovana Borovčanin - 18. априла 2015. 058.ba

Male olimpijske igre u Visegradu

VIŠEGRAD – U Višegradu je, u oviru Malih olimpijskih igara, počelo regionalno takmičenje muških i ženskih ekipa u odbojci za učenike osnovnih škola Sarajevsko–romanijske i Gornjodrinske regije, na kojem učestvuje oko 150 učenika osnovnih škola.

„Ovo je izuzetan događaj za djecu, sa kojeg učenici nose nova iskustva i ovdje su uglavnom djeca koja se aktivno bave sportom“, rekao je za Srnu Momir Radojičić, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koja je organizator ovog takmičenja.

On je dodao da učestvuje sedam ženskih i tri muške ekipe i očekuje se da će do kraja dana biti poznati rezultati ovog takmičenja.

Koordinator Malih olimpijskih igara za Sarajevsko-romanijsku regiju Slavica Govedarica rekla je da je postala tradicija da se regionalno takmičenje održava u Višegradu.

„Ovo je završno ekipno takmičenje naše regije, a republičko takmičenje biće održano u Trebinju 16. maja za učenike osnovnih škola“, rekla je Govedarica.

Organizator ovog takmičenja je Osnovna škola „Vuk Karadžić“, uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,