Počelo proljetno uređenje grada

SRNA - Jovana Borovčanin - 08. априла 2015. 058.ba

Rudo

RUDO – Čišćenjem zelenih i javnih površina i sječom starih dotrajalih stabala u Rudom je počelo proljetno uređenje ove opštine.

Direktor Komunalnog preduzeća „Usluga“ Slobodan Miković rekao je Srni da se svake godine na početku proljeća čiste zelene površine i uređuju svi prilazni putevi.

„Planirali smo i da zamijenimo stare i dotrajale klupe u parku, kante za otpad, kao i da isiječemo stara i dotrajala stabla i zamijenimo ih novim“, naveo je Miković.

On je dodao da će u ovoj akciji biti uređenje zelene površine oko zgrade obdaništa i ostalih stambenih objekata u gradu.

Direktor Vatrogasnog preduzeća Milun Topalović rekao je da ovo preduzeće u proljetnoj akciji vrši pranje ulica i trotoara, kao i pročišćavanje slivnih rešetki i kanala za odvođenje površinskih voda.

On je rekao da očekuje da će se građani uključiti u akciju čišćenja grada, kako bi vlastitim primjerom dali doprinos i doprinijeli poboljšanju izgleda grada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: