Promocija SPKD „Prosvjeta“ – Književni opus Miroslava Kusmuka

20. априла 2015. 058.ba

Miroslav Kusmuk

VIŠEGRAD – Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ Višegrad, u saradnji sa Domom kulture u petak, 24. aprila promoviše književni opus Miroslava Kusmuka, potvrdila je Danka Mitrović, predsjednik višegradske „Prosvjete“.

Uvodničar na promociji je Stojka Mijatović, predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske, a o njegovom stvaralaštvu će govoriti Marko Kovačević, pjesnik i književni kritičar.

Promocija se održava u maloj sali Doma kulture, sa početkom u 18 časova.

Miroslav Kusmuk rođen je 1970. godine u Sarajevu, a od 1992. godine živi i stvara u Inđiji. Njegova prva knjiga „Vuk“ nagrađena je na konkursu Savjeta za kulturu u Banjaluci. Roman „Pričaj mi Lazare“ potvrdio je njegovu književnu zrelost, za šta je nagrađen na konkursu Grada Banjaluka 2010. godine. Objavljuje prozu u brojnim štampanim i elektronskim književnim časopiosima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,