Rudo na 12. sajmu privrede zapadne Srbije „Spreg 2015“

Opština Rudo - 02. априла 2015. 058.ba

Rudo na sajmu u Valjevu

RUDO – Sajam „SPREG 2015“ ove godine biće održan od 1. do 3. aprila u Valjevu a na izložbenom prostoru od oko 3000 kvadrata u „Omni centru“ biće predstavljeno oko 210 izlagača iz 40 gradova Srbije i Republike Srpske. Ove godine na sajmu zajedno sa opštinom Rogatica biće predstavljena i opština Rudo.

Cilj ovogodišnjeg regionalnog sajma jeste promocija domaće proizvodnje, pa će primarnu ulogu imati proizvodne djelatnosti sa oko 80 posto učešća u izlagačkom djelu.

Pored izložbenog dijela, u okviru propratnog programa sajma, koji je ove godine podržala i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), biće organizovano nekoliko predavanja na temu razvoja poljoprivrede, geografskog porijekla proizvoda i certifikacije a predviđen je i sastanak predstavnika 40 lokalnih samouprava Srbije i Republike Srpske na temu međusobne ekonomske i druge saradnje.

Tećeg dana sajma u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja Valjevo, biće organizovan tradicionalni proljećni sajam zapošljavanja na kojem će učestvovati oko 25 poslodavaca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: