Škola fudbala FK Mladost – Priznanje „Sjemeću“ i Miloradu Jagodiću

03.04.2015.

priznanje Sjemecu i Miloradu Jagodicu

ROGATICA – Da bi uspješno učestvovali na nedavno održanoj Mini-maksi ligi škola fudbala sarajevsko-romanijske i dijela gornjedrinske regije iz Republike Srpske i federalnog Sarajeva za selekcije dječaka rođenih 2000. do 2006. godine, koje je održano u Palama, predstavnicima Škole fudbala pri FK Mladost iz Rogatice pomoć u prevozu i opremi pružilo je ŠG „Sjemeć“ i njegov direktor Milorad Jagodić.

Pošto se dobro dobrim vraća, Andrej Janjić, kapitren ekipe Rogatičana godišta 2002. koja je osvojila prvo mjesto, medalje i pehar, i Vladimir Ristić, najbolji igrač godišta 2000. u društvu njihovog trenera Mladena Simsije, u ime svih svojih vršnjaka predali su danas (3. aprila) pismene zahvalnice „Sjemeću“ i njegovom direktoru „za nesebičnu pomoć i podršku u razvoju Škole fudbala u Rogatici i afirmaciji najmlađih serlekcija“.

Zahvaljujući na ovom, kako reče Milorad Jagodić, dragom priznanju, on je napomenuo da je to što je „Sjemeć“ učinio za najmlađe fudbalere, više nego simboličnmo. Za uzdarje obećao je da će i u ovoj godini kolektiv na čijem čelu je on i dalje, u granicama mogućnosti, pomagati Školu fudbala i Ženski rukometni klub „Rogatica“ koji, po njegovom mišljenju, u više nego skromnim uslovima postižu zapažene sportske rezultate.