U Dobrunskoj Rijeci održana tradicionalna tucijada i turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije

14. aprila 2015. 058.ba

Tucijada u Dobrunskoj rijeci

NIKOLA VILARET POBJEDNIK 9. TUCIJADE

VIŠEGRAD – Drugog dana Vaskrsa u porti Manastira Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci kod Višegrada održana je deveta po redu Vaskršnja tucijada, na kojoj su učestvovala 62 takmičara iz Višegrada, Rudog, Dobruna, Vardišta, Bijelih Brda, Štrbaca, Uvca, Priboja i Goražda.

Nakon što je u finalu savladao Ivana Ćaparu, pobjednik ovogodišnje tucijade bio je Nikola Vilaret, jedan od najmlađih takmičara.

U konkurenciji najljepših Vaskršnjih šaranih jaja prvo mjesto osvojio je Darko Ćapara.

Najuspješnijim takmičarima, pored diploma, pripale su i novače nagrade koje su obezbjedili organizatori ovog tradicionalnog takmičenja, Srpsko sokolsko društvo „Soko“ i Manastir Svetog Nikolaja.

Tucijada u Dobrunskoj rijeci 2

U nastavku Vaskršnjih svečanosti u Dobrunsmkoj Rijeci održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije, na kome je učeastvovalo 12 ekipa.

U konkurenciji dječaka rođenih 1998/99. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Metal Logistik, pobjedivši u finalu vršnjake iz Dorunske Rijeke sa 3:2.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka rođenih 2000/01. godine najuspješnija je bila ekipa Soko, koja je u finalu pobjedila Orlove sa 5:1.

U konkurenciji dječaka 2002. i mlađeg godišta najuspješnija je bila ekipa Bambi, koja je u finalu pobjedila ekipu Potpeć sa 3:0.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,