U Dobrunskoj Rijeci održana tradicionalna tucijada i turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije

14.04.2015.

Tucijada u Dobrunskoj rijeci

NIKOLA VILARET POBJEDNIK 9. TUCIJADE

VIŠEGRAD – Drugog dana Vaskrsa u porti Manastira Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci kod Višegrada održana je deveta po redu Vaskršnja tucijada, na kojoj su učestvovala 62 takmičara iz Višegrada, Rudog, Dobruna, Vardišta, Bijelih Brda, Štrbaca, Uvca, Priboja i Goražda.

Nakon što je u finalu savladao Ivana Ćaparu, pobjednik ovogodišnje tucijade bio je Nikola Vilaret, jedan od najmlađih takmičara.

U konkurenciji najljepših Vaskršnjih šaranih jaja prvo mjesto osvojio je Darko Ćapara.

Najuspješnijim takmičarima, pored diploma, pripale su i novače nagrade koje su obezbjedili organizatori ovog tradicionalnog takmičenja, Srpsko sokolsko društvo „Soko“ i Manastir Svetog Nikolaja.

Tucijada u Dobrunskoj rijeci 2

U nastavku Vaskršnjih svečanosti u Dobrunsmkoj Rijeci održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije, na kome je učeastvovalo 12 ekipa.

U konkurenciji dječaka rođenih 1998/99. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Metal Logistik, pobjedivši u finalu vršnjake iz Dorunske Rijeke sa 3:2.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka rođenih 2000/01. godine najuspješnija je bila ekipa Soko, koja je u finalu pobjedila Orlove sa 5:1.

U konkurenciji dječaka 2002. i mlađeg godišta najuspješnija je bila ekipa Bambi, koja je u finalu pobjedila ekipu Potpeć sa 3:0.