Upozerenje Civilne zaštite

03. априла 2015. 058.ba

mine

VIŠEGRAD – Povodom 4. aprila, Međunarodnog dana borbe protiv Mina, Civilna zaštita opštine Višegrad podsjeća građane da pronađena neeskplodirana minsko eksplozivna sredstva ne odlažu u kontejnere, na smetljišta, pored putnih komunikacija i u vodotoke.

– Dovoljno je obavjestiti službu Civilne zaštite ili Policijsku stanicu Višegrad, koja će preduzeti dalje aktivnosti na uklanjanju ovih sredstava, kaže se u informaciji Civilne zaštite.

Iz Civilne zaštite Višegrad upozoravaju stanovništvo da u sklopu poljoprivrednih radova budu krajnje oprezni prilikom paljenja korova, kako bi izbjegli izbijanje šumskih požara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: