Uspješno provedena humanitarna akcija odbojkaškog kluba HE na Drini

01. априла 2015. 058.ba

OK HE na Drini

ZA LIJEČENjE DANE PECIKOZA PRIKUPLjENO 1.655 KM

VIŠEGRAD – U okviru utakmice Drugog kola plej-auta Premijer lige BiH, odbojkaški klub HE na Drini sproveo je humanitarnu akciju za liječenje i nabavku ortopedskih pomagala za bivšu igračicu ovog kluba, Danu Pecikoza, u kojoj je prikupljeno 1.655 maraka, saopšteno je iz uprave višegradskih odbojkašica.

Zahvaljujući svesrdnom angažovanju svih članova kluba prodajom karata prikuljeno je 1.105 maraka, a pravna lica su uplatila 550 maraka, precizirano je u saopštenju, uz želju za uspješno liječenje i brz oporavak njihove bivše igračice.

Odbojkaški klub HE na Drini zahvalio je svima koji su kupovinom karata podržali ovu humanitarnu akciju, kao i Sindikatu preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Višegrad, javnoj zdravstvenoj ustanovi „Apoteka“ Višegrad, preduzećima „Omorika“ i „Aura“ Višegrad, kao i sindikatu Šumskog gazdinstva „Panos“ Višegrad, koji su svojim sredstvima pomogli ovu akciju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,