Uz 10-tu akciju izbora najljepše uređenog dvorišta, terase i balkona u Višegradu

27. априла 2015. 058.ba

Dvorista u Visegradu

SADNICE CVIJEĆA BAŠTOVANIMA UZ JUBILEJ

VIŠEGRAD – Pod sloganom „Da Višegrad bude više od grada“ Turistička organizacija opštine Višegrad prije deset godina započela je akciju izbora najljepše uređenog dvorišta, terase i balkona.

– Želja nam je bila da Višegrad postane prepoznatljiv i lijepo uređen grad, sa parkovima, cvjetnim alejama, lijepo uređenim dvorištima, terasama i balkonima, izjavila je Olivera Todorović, direktor Turističke organizacije Višegrad.

Dvorista u Visegradu 2

Ona je povodom ovog malog jubileja, a u sklopu akcije mjeseca čistoće, najavila da će Turistička organizacija u četvrtak 30. aprila zvanično objaviti početak ovogodišnjeg Izbora za najljepše uređeno dvoriše, terasu i balkon.

Todorovićeva je tim povodom pozvala sve dosadašnje učesnike ove turističko-ekološke akcije, dobitnike nagrada i priznanja da dođu u četvrtak u 11. časova na plato ispred turističkog info centra, na Trgu palih boraca, kako bi im u znak zahvalnosti podijelili skromne količine sadnog materijala raznih vrsta cvijeća.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,