Višegrad posjetila grupa poljskih turoperatera

TO Višegrad - 30. априла 2015. 058.ba

poljaci-u visegradu

VIŠEGRAD – U sklopu studijskog putovanja kroz Republiku Srpsku Višegrad je posjetila grupa poljskih turoperatera i predstavnika medija.
Posjeta je organizovana u saradnji Ambasade BiH u Poljskoj i Turistističke organizacije Republike Srpske.

Ova posjeta je usmjerena ka predstavljanju turističkih destinacija Republike Srpske gostima iz Poljske u cilju nastavka saradnje i dolaska organizovanih grupa turista iz Poljske posredstvom ovih agencija.

U okviru posjete u saradnji sa Turističkom organizacijom Višegrada gosti iz Poljske imali su priliku da uživaju u krstarenju rijekom Drinom, uz posjetu memorijalnom kompleksu „Stari Brod“, a takođe je organizovan i obilazak višegradske ćuprije i kompleksa Andrićgrad. Za smještaj grupe pobrinuo se hotel „Andrićev konak“, a svečana večera organizovana je u novootvorenom restoranu „Zlatna moruna“ u Andrićgradu.

poljaci-u visegradu 2

Organizaciji dolaska studijske grupe prethodila je posjeta gđe Julije Sienkievicz,vlasnika turističke agencije Floryn Tour koja je krajem februara ove godine posjetila neke od naših turističkih destinacija i izrazila svoje oduševljenje bogatstvom turističkih lokaliteta koje prema njenom mišljenju zaslužuju ravnopravno mjesto sa zemljama u okruženju. Kako sama kaže turisti iz Poljske već godinama posjećuju destinacije u primorskom dijelu Hrvatske i Crne Gore ali sada traže nešto novo i drugačije, što Republika Srpska može da ponudi.

U sklopu svojih redovnih promotivnih aktivnosti Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama u tekućoj godini planira još nekoliko studijskih posjeta između ostalog i dolazak gostiju iz Rusije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: