Bioskop: Repertoar od 8. do 14. maja

08.05.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 8. do 14. maja posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Dijete 44” i “Najduže putovanje”.

 

Dijete 44 [20:00]

Dijete 44

IZVORNO IME: Child 44
REŽIJA: Daniel Espinosa
ULOGE: Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace…
ŽANR: Drama, triler
TRAJANjE: 137 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Child 44 prvi je dio napete trilogije čija je radnja smještena u Sovjetski savez 1952. godine. U vrijeme najvećih paranoja, strogog obrazovnog sistema i jakog djelovanja tajne policije bezbrižnu svakodnevicu zemlje koja se hvali kako u njoj nema kriminala uzdrmat će krvavi zločini serijskog ubice poznatog pod nadimkom Rostovski koljač…

 

Najduže putovanje [20:10]

Film-Najduze putovanje

IZVORNO IME: The Longest Ride
REŽIJA: George Tillman Jr
ULOGE: Scott Eastwood, Melissa Benoist, Britt Robertson…
ŽANR: Romantična drama
TRAJANjE: 139 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Film za sve generacije, koji govori o dve isprepletene ljubavne priče, istražuje izazove i beskrajne blagodeti vječne ljubavi.
Film Najduže putovanje, zasnovan na romanu izvenrednog pripovjedača Nikolasa Sparksa, bazira se na isprepletenoj ljubavnoj vezi između Luka, bivšeg rodeo šampiona, kome se ponovo vratila želja da se bavi time, i Sofije, studentkinje, koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u umetničkom svjetu Njujorka. Dok različiti putevi i ideali stavljaju njihovu vezu na probu, Sofija i Luk se neočekivano zbliže sa Irom, koji će im izmeniti život, a čija sjećanja na dugogodišnju ljubav prema svojoj voljenoj ženi duboko inspirišu mlade parove.