Mališani, mame, bake i vaspitači u ponedjeljak na plesnom podijumu

Radio Foča - Radmila Đević - 31. маја 2015. 058.ba

Rastimo uz ples u Foči

FOČA – “Rastimo uz ples”, naziv je Međunarodne dječije manifestacije, koju već drugu godinu zaredom organizuje Dječiji vrtić “Čika Jova zmaj” u saradnji sa Dječjiom plesnom asocijacijom Beograd.

Bumbar, Sjedi Ćira, Djeca su ukras svijeta, Pačiji i Pingvin ples , samo su neke od kompozicija uz koje će mališani vrtića, njihovi roditelji i vaspitači. predstaviti svoje plesne koreografije, koje su vrijedno spremali proteklih mjeseci.

Manifestacija “Rastimo uz ples” održaće se u ponedjeljak, u Gradskoj sportskoj dvorani sa početkom u 18.00 časova.

Foča se ovim neobičnim performansom prvi put prošle godine priključila regionalnoj manifestaciji „Rastimo uz ples “ u kojoj učestvuju 44 predškolske ustanove iz Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije. I ove godine sa njima će zaplesati u isto vrijeme po istom plesnom programu.

Samo dan kasnije, Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” organizovaće tradicionalnu manifestaciju Maskenbal, na kojem će, osim djece iz vrtića, učestvovati i djeca iz Dječijeg vrtića “Klincograd” i OŠ “Sveti Sava”.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,