Načelnik poklonio 200 karata maturantima za večerašnji koncert Dženana Lončarevića

Radio Foča - Radmila Đević - 08. маја 2015. 058.ba

karte za Dzenana

FOČA – Načelnik opštine Foča Radisav Mašić poklonio je danas 200 karata svim fočanskim maturantima za koncert Dženana Lončarevića, koji će večeras, u 20 časova, biti održan u gradskoj sportskoj dvorani.

Čestitajući maturantima završetak nastave i poželivši im uspjeh u budućem nastavku školovanja, načelnik Mašić, rekao je da je ovaj gest godinama ustaljena praksa aktuelne vlasti i istakao je da je namjera da maturanti zajedno idu na koncert, kao što zajedno idu i u školu, jer je muzika uvijek spajala ljude.

-Mi smo i prošle godine darivali maturante karatama za koncert u povodu Dana naše opštine, tu praksu i dalje nastavljamo. Svim maturantima smo poklonili karte sa željom da budu na koncertu i da uživaju, i iskreno se nadamo da će oni svoja znanja ugraditi u našu opštinu kako bi svima nama bilo bolje, a takođe čestitke i njihovim roditeljima, jer su im djeca zatvorili jedno, a otvaraju novo poglavlje života –istakao je Mašić.

Fočanski maturanti pozdravili su gest opštinara i kažu da je koncert Dženana Lončarevića idealna prilika da proslave završetak srednje škole.

-Divan gest, prezadovoljni smo i idemo na koncert, očekujemo super atmosferu, gdje ćemo svi uživati-kaže maturantkinja Marija Pejović.

Sa Marijom saglasni i njene kolege Predrag Milić i Irena Tomović koji kažu da se očekuje da svi maturanti budu večeras na okupu u dvorani.

Maturanti, iako srećni, svjesni su da u njihovim životima počinje novi period koji nosi i nove obaveze. Ipak, večerašnji koncert Dženana Lončarevića, kao i naredne dane, iskoristiće da uživaju u muzici, pjesmi i zajedničkom druženju van školskih klupa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,