Nezaboravna avantura u srcu prirode – OK FEST

14.05.2015.

OK Fest Tjentište

FOČA – Najbolji provod, najbolja zabava i druženje i ove godine očekuju vas 03/04/05 jula na Tjentištu gdje će se održati drugi po redu festival za mlade „OK Fest“. Rafting, planinarenje, filmske projekcije, panel diskusije, boravak u fantastičnom prirodnom ambijentu i koncerti najpopularnijih domaćih i regionalnih izvođača i bendova, samo su dio sadržaja i programa koji vas očekuje u NP Sutjeska.

Zabranjeno pušenje; Elemental; Brkovi; Eyesburn; Bad Copy; Rundek Cargo Trio; Električni orgazam; Darkwood Dub i Hladno pivo headlineri su ovogodišnjeg OK Festa. Atmosferu pred njihove nastupe zagrijaće, domaći autorski bendovi, dobro poznati ljubiteljima dobrog zvuka. Oni su: Shanghai Street Fight; M.O.B.S.; Tanker; Pajperov smijeh; Margine; alexAndria.

Da dobre zabave ne bi nedostajalo, za sve one koji budu boravili u našem OK kampu, pripremili smo i „OK stage“ na kojem će nastupiti dobro poznati trojac FMJAM-a: DJ Soul (03.07.), Sassja (04.07.) i Frenkie (05.07.). Poslednjeg dana OK Festa – 05. jula, pored Frenkija na istom stageu nastupiće i sarajevski bend Billy Andol.

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, u ponudi su naši paketi o kojima više info možete naći na našoj zvaničnoj web stranici www.okfest.net.

„Doživi avanturu, osjeti prirodu… dođi na OK Fest“.