Pozorišna predstava za djecu „Sedam Snežana i patuljak“

21. маја 2015. 058.ba

snezana i 7 patuljaka

VIŠEGRAD – Tokom vikenda DIS pozorište mladih će sa svojim partnerima održati treći edukativni kamp u okviru projekta NEXT, finansiranog od strane ambasade SAD u BiH. Tema kampa je neformalna edukacija mladih o aktuelnim problematikama u društvu, korištenjem dramskih tehnika. Kampu će prisustvovati mladi iz teatarskih grupa iz Prnjavora, Mostara, Ljubinja, Viteza, Banja Luke, Goražda i Višegrada. Tom prilikom će, u subotu, 23. maja, u 20 časova, u velikoj sali Doma kulture biti izvedena pozorišna predstava za djecu „Sedam Snežana i patuljak“, rađena po tekstu Tode Nikoletića, a u izvođenju Dramskog studija „Prosvjeta“ iz Višegrada. Ulaz je slobodan.

Kako će i da li će se patuljak Mrvica izvući iz nevolje koja ga je snašla kada mu je jedan šašavi pisac u bajku, umjesto jedne lijepe i dobre Snežane poslao SEDAM razmaženih Snežana?! Pridružite nam se i saznajte!

Izvodi: Dramski studio „Prosvjeta“
Scenario: Tode Nikoletić
Režija: Bojana Podgorica

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: