Priredba predškolaca – Srećno đače prvače [FOTO]

20. маја 2015. 058.ba

Djeca predstava u Cajnicu

ČAJNIČE – Sinoć u Domu kulture „Filip Višnjić“ Čajniče, predškolci Dječijeg vrtića „Bajka“, su održali priredbu „Srećno đače prvače“, sa početkom u 18,00 časova.

Direktor vrtića je otvorio priredbu, pozdravio sve prisutne i poželio im dobrodošlicu.

Mališani su se na priredbi predstavili sa raznim recitacijama, pjesmama i igrama koje su oni zajedno sa svojim vaspitačima i roditeljima spremili. Djeca kako to samo ona znaju, izmamili su osmjehe i aplauze svih prisutnih.

Direktor vrtića Vukašin Katana naglasio je da je Program za predškolce i ove godine uspješno priveden kraju, i da su djeca tokom tri mjeseca naučila mnoga znanja, stekla velika umjeća i vještine. On je dodao da je kroz ovaj Program prošlo 39 predškolaca.

Godina se približila šesta za vrtiće postali su strani, čekaju ih obaveze nove, đačke torbe, sveske i bukvari.

Vaspitači vrtića ističu da je u ovu priredbu utkan trud i rad djece, i da je svaki dio zapravo plod njihovog rada i kreativnosti.

„Iako su mali, oni su veoma kreativni i domišljati. Osjećaju želju, da svoje znanje podijele, da pokažu svoju maštovitost ali da zato i dobiju podršku. Večeras smo dobili aplauze iz srca svih ljudi i zato mogu reći da smo zadovoljne i srećne. Rekle su vaspitačice.

[royalslider id=“148″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,