RADOST I LEPOTA U ANDRIĆGRADU: Ovako su danas slavili višegradski maturanti

iskra.co | Foto: S.Garić - 13. маја 2015. 058.ba

Maturanti-Andricgrad

ANDRIĆGRAD – Ovo je njihov dan! Višegradski sredonjoškolci, maturanti, slavili su danas na ulicama Višegrada, a onda i u očaravajućem ambijentu Andrićgrada i maturu, i kraj srednje škole, i početak novog, još važnijeg razdoblja u njihovim životima.

Ali, pre nego što krenu dalje, put Banjaluke, Beograda, put fakulteta, put novih izazova, višegradski maturanti, veseli, razigrani, lepi, podsetili su danas Višegrad na svoje punoletstvo, na svoje uspehe tokom školovanja, na sebe, na činjenicu da su oni nada čitavog grada…

U pratnji trubača, već po tradiciji, maturanti su gradskim ulicama stigli do Andrićgrada, fotografisali se za uspomenu…

Maturanti-Andricgrad2

– Većina nas nastaviće školovanje, radujemo se novim izazovima, radujemo se životu koji nas čeka, učenju, ispitima. Ali, jedno obećavamo, kud god da odemo, kud god da nas život odnese, nikad nećemo zaboraviti ko smo i odakle smo, nećemo zaboraviti ove divne dane provedene ovde u našem Višegradu – reči su maturanta Borisa Gojkovića.

Sledećih dana čekaju ih maturski ispiti, prijemni ispiti za fakultete, „Iskra“ im želi mnogo sreće.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: