Sindikat Doma zdravlja – U petak jednočasovni štrajk upozorenja

13. маја 2015. 058.ba

Dom zdravlja u Višegradu

VIŠEGRAD – Direktor Doma zdravlja Višegrad, dr Ljubiša Škipina, je potvrdio da ga je Sindikalna organizacija ove zdravstvene ustanove obavjestila da će u petak, 15. maja od 10,00 do 11,00 časova organizovati jednočasovni štrajk upozorenja.

Škipina je pojasnio da je višegradski Dom zdravlja opterećen dugovima koji su narasli na oko 1.200.000 maraka, da im je žiro račun blokiran i da zbog nemogućnosti plaćanja doprinosa već drugi mjesec ne isplaćuju zaposlenima lične dohotke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,