Uz Dan Osnovne škole „Vuk Karadžić“ – Smotra đačkih uspjeha

29. maja 2015. 058.ba

Dan osnovne skole u Visegradu

VIŠEGRAD – Prosvjetni radnici i učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Višegrada proslavili su Dan škole brojnim sportskim takmičenjima i izložbom tehničkih i likovnih radova učenika.

Najsvečanije je bilo u školskoj fiskulturnoj sali, gdje su učenici svih sekcija, u prisustvu roditelja i brojnih gostiju, priredili bogat kulturno-zabavni program.

Direktor škole Momir Radojičić je podsjetio da je uz Dan škole obilježen i završetak nastave još jedne generacije devetih razreda.

Dan osnovne skole u Visegradu 2

On je rekao da će šetnja i zabavno veče 101 malog maturanta biti organizovani 5. juna u 19,00 časova.

Bila je ovo prilika da se najaktivnijim đacima iz raznih oblasti dodjele nagrade i priznanja, a prigodne poklone dobilo je i osam prosvjetara koji su tokom ove školske godine otišli u penziju.

Nastava za sve osnovce završava se 12. juna, nakon čega će biti na ljetnom raspustu do prvog ponedeljka u septembru.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: