“Vodeni ćiro” ponovo plovi

13. maja 2015. 058.ba

Vodeni ciro

RUDO – Početkom maja ruđanska turistička atrakcija, brod “Vodeni Ćiro” krenuo je sa plovnom sezonom. Već nekoliko godina popularni Ćiro prevozi turiste iz svih krajeva svjeta.

Po riječima direktora JU za turizam i sport Rudo Vladimira Bradonjića, velika su očekivanja za nastupajuću turističku sezonu. U odnosu na prethodne godine, ove godine smo pojačani sa ponudom koja je proistekla iz odlične saradnje sa hotelom “Komsar” Rudo, koji je počeo sa radom 2014. godine, a kroz koju je pripremljeno niz turističkih sadržaja.

Čast da otvore ovogodišnju sezonu imalo je preko trideset turista iz Italije, a posle njih na vožnji kroz kanjone Limskih jezera bile su i grupe iz Srbije, Hrvatske, Turske i Slovačke.

Svi zainteresovani za vožnju brodom “Vodeni Ćiro” mogu da se jave na sledeće brojeve telefona 058/711-751, 065/835–687 i 065/753-991.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: