Završen upis u prvi razred Osnovne škole „Vuk Karadžić“

05. maja 2015. 058.ba

Upis u OS Visegrad

85 PRVAČIĆA: VIŠEGRAD 75, NOVO GORAŽDE 10

VIŠEGRAD – U narednu 2015/2016. školsku godinu u Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ Višegrad upisano je 85 prvačića, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Direktor škole Momir Radojčić je podsjetio da je u protekloj školskoj godini bilo upisano 97 učenika u prvi razred osnovne škole, dodajući da se očekuje upis još nekoliko prvačića.

– U centralnu školu u Višegrad upisana su 72 prvačića, dva u područnoj školi u Prelovu i jedan u Dobrunu. U opštini Novo Goražde za narednu školsku godinu upisano je 10 prvačića, od čega sedam u područnoj školi u ovoj opštini, a tri u Podkozari, pojasnio je Radojičić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: