10. Višegradska regata

30. јуна 2015. 058.ba

Višegradska regata 2013

VIŠEGRAD – Ekološko udruženje „Drin tim“ i Turistička organizacija Višegrad, uz podršku opštine Višegrad, u subotu, 4. jula organizuju tradicionalnu, desetu po redu „Višegradsku regatu“.

Okupljanje učesnika je u 9,00 časova kod „Luke Višegrad“, a start regate u 9,30 od ćuprije na Drini.

Učesnici regate će krstariti donjim Drinskim jezerom do kampa Stari Brod, uz pristajanje kod Spomen kompleksa u Starom Brodu.

Od 13,30 do 17,00 časova su sportske aktivnosti i tradicionalno druženje, a povratak u Višegrad planiran je za 19,00 časova.

Prijave učesnika vrše se u Turističkom info centru gdje se mogu dobiti dodatne infoermacije o regati.

Iz Turističke organizacije Višegrad pozvali su sve vlasnike brodova, čamaca i raznih plovila, koji žele da učestvuju u 10. „Višegradskoj regati“ da dođu na radni dogovor u petak, 3. jula u 16,00 časova, na terasu hotela Andrićev konak.

-Tom prilikom vlasnici plovila će biti upoznati sa programom regate i potpisati Izjavu o uslovima učešća, pojasnila je Olivera Todorović, direktor Turističke organizacije Višegrad.

Kako je najavljeno, na regati se očekuje učešće oko 50 raznih plovila iz Višegrada i susjednih gradova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: