Bioskop: Repertoar od 18. do 24. juna

18.06.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 18. do 24. juna posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Izvrnuto obrnuto 3D”, “Džema Bovari” i “Svijet iz doba Jure 3D”.

 

Izvrnuto obrnuto 3D [18:30]

IZVRNUTO-OBRNUTO

IZVORNO IME: Inside Out
REŽIJA: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
ULOGE: Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling
ŽANR: Animirani, komedija, porodični
TRAJANjE: 102 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pita Doktera.

Izvrnuto Obrnuto je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se sa porodicom preselila u San Francisko gdje njen otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost.

Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njenog uma odakle je svakodnevno savjetuju. Iako Rajka i njene emocije pokušavaju održati stvari pozitivnim, balansiranje novog grada, škole i kuće nije baš jednostavno…

 

Džema Bovari [20:00]

do 21. juna

Film dzema-bovari

IZVORNO IME: Gemma Bovery
REŽIJA: Paskal Bonicer, Ana Fontejn, Posi Simonds
ULOGE: Džema Arterton, Džejson Felming, Fabris Lučini
ŽANR: Komedija, drama, romantični
TRAJANjE: 99 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Rađen po istoimenom romanu od Posi Simonds film je smješten na sjever Francuske, tačnije Normandiju. Radnja prati osjetljivu Džemu Bovari koja se sa svojim suprugom doseljava u obližnju farmu, gdje upoznaju Martina, čovjeka opsjednutog književnikom Gistavom Flauberom.

Džema i Čarli Bovari dele ime sa junacima ovog francuskog pisca, a Martin primjećuje da imaju i karakterne sličnosti što ga dodatno intrigira. U trenucima kada Džemino ponašanje pokazuje da će završiti tragično kao „gospođa Bovari“, Martion odlučuje da se umješa u njenu sudbinu.

 

Svijet iz doba Jure 3D [20:20]

Film-Jura 3D

IZVORNO IME: Jurassic World
REŽIJA: Colin Trevorrow
ULOGE: Chris Pratt, Judy Greer, Ty Simpkins…
ŽANR: Avantura, fantazija, akcija
TRAJANjE: 124 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svijet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem.

Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon dogadaja koji su se dogodili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurusima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio Džon Hamond. Ali, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.