Bioskop: Repertoar od 4. do 10. juna

04.06.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 4. do 10. juna posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Špijunka” i “Poltergeist”.

 

Špijunka [20:00]

Film Spijunk

IZVORNO IME: Spy
REŽIJA: Paul Feig
ULOGE: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham…
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 120 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Ni špijuni nisu što su nekada bili!

Vodeća komičarka današnjice Melisa Mekarti (Melissa McCarthy) u filmu Špijunka glumi Suzan Kuper, skromnu CIA kancelarisku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njen partner (Džud Lo) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Džejson Stetam) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu…

 

Poltergeist [20:15]

Film Poltergeist

IZVORNO IME: Poltergeist
REŽIJA: Gil Kenan
ULOGE: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris…
ŽANR: Horor
TRAJANjE: 93 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Najpoznatija paranormalna pojava, POLTERGEIST, vraća se kući!

Horor klasik o porodici čiji su dom u predgrađu opsjele zle sile ovoga maja dolazi u još jezivijem obliku na velika platna. Nakon bezazlenih pomicanja predmeta i čudne buke, događaji u domu Bowenovih poprimiće potpuno novu dimenziju, i to u doslovnom smislu, kada im neželjeni sustanari otmu najmlađu kćerku. Zajedničkim snagama, ali i uz pomoć stručnjaka za opsjednutost porodica će morati učiniti sve što je moguće prije nego što malena zauvijek nestane.