Cvetana Despinić đak generacije OŠ Veselin Masleša

Radio Foča - Nataša Miletić - 08. juna 2015. 058.ba

Cvetana Despinic

FOČA – U OŠ Veselin Masleša juče je održana smotra dječijeg stvaralaštva, na kojoj su nagrađeni najbolji đaci i proglašen đak generacije koja ove godine završava osnovno školovanje.

Na priredbi „Dan dječijih postignuća“ za đaka generacije proglašena je Cvetana Despinić, koja je izuzetno srećna jer je izabrana da ponese ovu posebnu titulu: „Srećna sam što sam proglašena za đaka generacije, jer puno sam se trudila tokom proteklih devet godina i dosta sam vremena provela pred knjigom, kako bih imala sve petice Ovo je velika čast za mene“, rekla je Despinićeva, koja planira da upiše gimnaziju.

Tokom priredbe prikazan je rad svih školskih sekcija, recitatorske, dramske, horske i likovne, u okviru kojih su učenici vrijedno radili prošle godine.

Nastavnik Srpskog jezika OŠ „Veselin Masleša“, Vukola Sekulović, kaže da su izuzetno zadovoljni školskom godinom koja je na izmaku, te da su na priredbi prikazali svoj jednogodišnji rad: „Učenici su vrijedno radili protekle školske godine, a danas smo taj rad i prikazali. Inače svi nastavnici su zadovoljni ovom školskom godinom. Izuzetno smo zadovoljni i generacijom koja je završila osnovnu školu, jer su, kako proteklih godina, tako i prilikom proslave kraja škole i maturske večeri pokazali ozbiljnost i zrelost i rastali se sa školom i nastavnicima na jedan vrlo emotivan način“, rekao je Sekulović.

Učenici OŠ Veselin Masleša proslavili su matursko veče u srijedu, u kafeu Aleksandrija, koje je proteklo u najboljem redu, nakon čega su zakoračili u drugo poglavlje života, srednjoškolsko obrazovanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,