Drina HE – Savez potvrdio doslednost

22.06.2015.

FK Drina HE

VIŠEGRAD – Dosta je razloga za zadovoljstvo u redovima Drine HE nakon odluke disciplinskih organa FSRS da se vinovnicima neregularnosti u poslednjem kolu prvoligaškog karavana RS oduzme po šest bodova.

Tako su Višegrađani za “zelenim stolom” izborili opstanak što su ruku na srce u prvenstvenim okršajima i zaslužili.

Presjednik Skupštine kluba Miodrag Miško Rosić se u ima fudbalera i članova Uprave zahvalio svim organima saveza i istakao da su potvrdili doslednost i ispravnu politiku koju vodi FSRS.

– Iskrene čestitke ispred FK Drina HE upućujemo predsjedniku Milu Kovačeviću i generalnom sekretaru Rodoljubu Petkoviću kao i svim ostalim članovima komisija koji su donijeli rešenje veoma značajno za ispravan rad saveza. Nismo ni jednog momenta sumnjali da će donijeti ispravnu odluku i da će vinovnici biti pravilno sankcionisali nakon svih malvezacija koje su se desile u završnici šampionata. Naš tim je nakon svega sačuvao prvoligaški status i presrećni smo što se sve završilo kako to pravila nalažu. Sada mnogo mirnije očekujemo početak priprema i sigurni smo da će Drina HE u narednom prvenstvu koje će takođe biti neizvjesno radi skraćenja Premijer lige pokazati da joj je mesto u fudbalskoj eliti RS – zaključio je Rosić.