FK Mladost – Obrenović prozvao

29.06.2015.

FK Mladost

ROGATICA – Da novoimenovani šef stručnog štaba fudbalskog drugoligaša Mladost iz Rogatice Mladen Obrenović ozbiljno namjerava da njegov tim ne bude „laka roba“ dokaz je i u tome da je večeras, 29. juna, samo dva dana od imenovanja na ovu dužnost izvršio prozivku i održao prvi trening fudbalera radi „inventure“ sa kim i na koga može računati u narednom prvenstvu koje treba da počne u prvoj polovini avgusta.

Mladen Obrenovic

Na prvu prozivku Obrenoviću se javilo 19 igrača. Sve su to igrači koji su u prošlom prvenstvu bili u klubu i stalno ili povremeno igrali u prvoj postavi Mladosti. Na ovu, prvu, prozivku nisu se javili samo golmani Ljubinac i Rac i igrači: Ratko i Jovan Motika, Bjelaković, Božović, Mićo Rajak, Tadić, Brkić i Dejan Sokolović. Prema onom što se čulo većina njih izostalo je iz opravdanih razloga. Najčešće su to radne obaveze. Jedan broj ih ne namjerava više igrati, a Jovan Motika se nije javio na prozivku jer se nalazi u Beogradu, gdje pokušava da se priključi mlađim selekcijama FK Partizan.

Prvoj prozivci fudbalera Mladosti prisustvao je i predsjednik kluba Brane Puhalac. Pozdravio je prisutne i poželio im uspješne pripreme, a što se tiče takmičarskih rezultata on traži maksimalno zalaganje i po mogućnosti pobjede na domaćem terenu. Ako se šta donese sa strane, to će biti u „trešiljku“ i posebno će se cijeniti.

FK Mladost trening

Novi šef stručnog štaba Mladen Obrenović reče da ga posebno brine mjsto golmana. Zbog toga će u stručni štab angažovati posebnog čovjeka za rad sa postojećim kandidatima za ovo mjesto u timu.

Inače, Mladost će, zbog materijalne situacije, cjelokupne pripreme provesti u Rogatici uz nastojanja da se odigra što više pripremnih utakmica sa ekipama iz okoline.