Iza poletaraca Drine HE uspješna sezona

10.06.2015.

kadeti drine he

Višegrađani na koti dva

VIŠEGRAD – Iza mladih fudbalera Drine HE koji nastupaju u pionirskoj konkurenciji Omladinske lige RS grupa Jug, koja broji deset klubova sa područja Sarajevsko-romanijske regije i Gornjeg Podrinja je uspješna sezona.

Izabranci Aleksandra Milovića su ostvarili odličan plasman iako su trenirali i radili u otežanim uslovima pa plasman na drugo mesto dobija još više na značaju.

– Poznato je da u Višegradu ne postoji pomoćni teren, morali smo često da improvizujemo ali velika želja i volja uz dosta samoodricanja ove darovite generacije je donijela zavidan uspjeh. U trenažnom procesu se nalazi 24 igrača koji rijetko propuste trening pa je meni kao treneru u pojedinim momentima zaista teško odlučiti koju startnu postavu da izvedem na teren. Sve je to generacija igrača rođena 2001. godine i nezahvalno je nekog posebno izdvojiti ali ipak nešto bolji od ostalih su golman Stefan Andrić, zatim Sergej Lozo i najbolji strijelac u ekipi Relja Milovanović koji je postigao 15 golova u prvenstvu. Sve kad se sabere pred ovom selekcijom je sigurno svijetla budućnost i sigurno da se u narednom periodu za napredak višegradskog fudbala ne treba brinuti – rekao je Aleksandar Milović, trener pionira Drine HE.