Kraj školske godine i početak upisa učenika u 1. razred srednje škole

Opština Rudo - 18. juna 2015. 058.ba

Maturanti u Rudom

RUDO – U junu mjesecu zvanično je završena nastava za učenike srednjih škola. Školsku 2014/2015. godinu uspješno su završila 162 učenika, po različitim razredima Srednjoškolskog centra Rudo, a na kraju godine odabrani su i učenici generacije.

Za učenika generacije u okviru trećeg stepena proglašen je Srđan Pjevčević, zanimanje vozač motornih vozila, a za učenika generacije iz četvorogodišnjih škola proglašen je Vladimir Čolaković koji je jedan od tri nosioca Vukove diplome za ovu školsku godinu. Srđan Pjevčević je tokom školovanja ostvario odličan uspjeh i vladanje, dok se Vladimir Čolaković pored prosječne ocjene 5,0 tokom školovanja istakao i u volonterskom, humanitarnom, umjetničkom i stvaralačkom radu.

Trenutno je u toku junski upisni rok za upis učenika u 1. razred srednje škole u školskoj 2015/16. godini u JU Srednjoškolski centar Rudo koji će trajati do 26.6.2015. godine.

KONKURS

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,