Mala matura učenika OŠ Veselin Masleša

05.06.2015.

Mali maturanti u Foci

FOČA – Maturanti Osnovne škole Veselin Masleša, šetnjom od škole do kafea Aleksandrija, gdje im je bila organizovana zabava, proslavili su sinoć matursko veče.

Svršeni osnovci Osnovne škole Veselin Masleša, njih 59, sinoć su na zvuk školskog zvona počeli svoju maturanstku šetnju a završili jedan period života – osnovno školovnje. Nisu imali treme, a odjevne kombinacije koje su pripremili zajedno sa svojim roditeljima ponosno su prošetali od škole do kafea Aleksandrija.

Pored toga što nije bilo treme, žao im je što napustaju klupe Osnovne škole Veselin Masleša jer će je uvijek pamtiti po dobrim nastavnicima i lijepom društvu. Stefan Janković kaže da je devet godina u osnovnoj školi bilo predivno vrijeme te da je sa drugarima prošao kroz mnoge lijepe i ružne situacije, ali da će svima u sjećanju ostati samo lijepe.

Mali maturanti u Foci 2

Nadežda Vuković osnovnu školu pamtiće po dobrim nastavnicima, lijepom društvu i predivnim trenucima provedenim u školskim klupama.

Direktor Osnovne škole Veselin Masleša Radoje Miletić ističe da nikada nema problema kada se proslavljaju maturske večeri, a da iz godine u godinu iz škole izlaze sve bolji đaci: „Uvijek je teško ispraćati djecu kada završavaju osnovnu školu, ali nama nastavnicima je drago kada ih vidimo ovako lijepe i nasmijane“, kaže Miletić.

Proslava male mature učenika Osnovne škole Veselin Masleša trajala je do jedan sat iza ponoći.