Motika kuca na vrata Partizana

20.06.2015.

Jovan Motika

Mladi Rogatičanin na stazi uspjeha

ROGATICA – Rogatica je oduvijek bila rasadnik talentovanih fudbalera a mladi šesnaestogodišnji Jovan Motika je nova potvrda da se kvalitetno radi u omladinskim pogonima rogatičkog drugoligaša.

Motika se već odavno ističe odličnim nastupima, već je odigrao i kompletnu sezonu za seniorski sastav Mladosti gdje je bio i među najboljim strijelcima. Sve to nije ostalo neprimjećeno i svakako da bi pred ovim mladim fudbalerom trebala biti uspješna karijera.

Ovaj talentovani igrač koji može igrati na nekoliko pozicija proveo je nedavno nekoliko dana sa kadetima beogradskih crno-bijelih i zadovoljio je ukuse stručnjaka omladinskih pogona, naročito trenera Darka Teševića i sasvim je izvjesno da će pristupiti omladinskim pogonima Partizana.

– Moje igre su pratili skauti Partizana i odmah po okončanju prvenstva sam dobio poziv da se javim na probu u redove crno-bijelih. Na moju sreću potpuno sam zadovoljio ukuse stručnjaka iz omladinski pogona jednog od najboljih srpskih klubova i trenera Teševića i definitivno je dogovoreno da već u julu pređem u Beograd. Inače fudbalom sam počeo da se bavim sa nepunih šest godina, to moja opsesija. Imam punu poršku roditelja, iz fudbalske sam porodice, moj otac Vojo je nekad bio uspješan fudbaler Mladosti a trenutno u klubu igra i moj brat Ratko. Svakako da ću dati sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje i da će se u skoroj budućnosti ostvariti moj dječački san – rekao je talentovani Jovan Motika.