Novo priznanje Miloradu Jagodiću

17.06.2015.

Zahvalnica Jagodicu

ROGATICA – Nakon Gramate zahvalnosti za nesebičan doprinos i odanost svetoj vjeri pravoslavnoj kojom ga je odlikovao mitropolit Eparhije dabrobosanske gospodin Nikolaj, Zahvalnice za doprinos razvoju i afirmaciji Medicinskog fakulteta u Foči i Zahvalnice Škole fudbala pri FK Mladost u Rogatici, koje je primio posljednjih pet-šest mjeseci, Milorad Jagodić kao direkktor ŠG „Sjemeć“, okitio se još jednim priznanjem.

Povodom 21. juna i prve godišnjice rada, koja će naredne nedelje biti obilježena velikim koncertom, Folkloreni ansambl Udruženja za očuvanje tradicije „Stara Gora“, dodijelilo mu je kao prvom počasnom članu Zahvalnicu za doprinos na očuvanju tradicije i kulture naših krajeva.

Zahvalnica Jagodicu 2

Ovo, prvo, priznanje folklorista „Stare Gore“ Jagodiću danas, danas, 17. juna, uručio je predsjednik Udruženja Nebojša Popović.

– I ovo kao i sva druga priznanja koja su došla na moje ime su priznanja cijelom kolektivu Šumskog gazdinstva i ona stoje u vitrinama Gazdinstva. Nama je drago što smo u prilici da bar simbolično pomažemo rad ovog i ostalih društava u našoj opštini. Ansambl „Stara Gora“ je kolektiv koji djeluje na čistoj amaterskoj osnovi, sa kako čujem, preko 170 članova. Pošto su to naša, rogatička djeca, osjećamo i obavezu da u granicama mogućnosti podržimo njihov rad, rekao je poslije prijema Zahvalnice Milorad Jagodić.