Odigrana predstava „Edukovana žena“

SRNA - Jovana Borovčanin - 01. јуна 2015. 058.ba

Edukovana zena

ANDRIĆGRAD – Pozorište „Duga“ iz Lopara odigralo je u Andrićgradu predstavu „Edukovana žena“, u okviru Prvog internacionalnog festivala amaterskih pozorišta srpske dijaspore.

Režiser Miodrag Lukić rekao je da ova predstava govori o gastarbajteru koji nakon 20 godina rada u Švajcarsku dovede suprugu, koja se edukovala u toj zemlji.

„Zaključujem po smijehu da je publika bila veoma zadovoljna. Rado ćemo ponovo doći u Andrićgrad sa drugim predstavama“, kaže Lukić.

Koordinator festivala Bojana Podgorica rekla je da su ovakve predstave značajne za cijeli grad, te da je odziv bio sjajan.

Festival organizuje Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ iz Višegrada, uz finansijsku podršku Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Prvi internacionalni festival amaterskih pozorišta srpske dijaspore traje do 1. jula.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: