Održana izložba „oldtajmera“ u Rudom

Opština Rudo - 17. јуна 2015. 058.ba

oldtajmeri u Rudom 1

RUDO – U subotu je hotel „Komsar“ (Comsar) Rudo u saradnji sa Sportskim auto-moto savezom Beograd, na Trgu Slobode, organizovao prvu izložbu oldajmera na kojoj su bili predstavljeni automobili iz Beograda, Novog Sada i Balatona (Mađarska).

Po riječima Tomislava Devečerskog, glasnogovornika i člana Nadzornog odbora Sportskog auto-moto saveza Beograd, na izložbi je predstavljena kolekcija od ukupno 12 automobila od kojih je najstariji automobil Mercedes Benz iz 1952. koji je korišten u nekoliko filmova kao što su „Povratak otpisanih“ i „Pljačka Trećeg rajha“, kao i bijeli sportski Mercedes američkog glumca Vorena Bitija.

oldtajmeri u Rudom

Pored izložbe, građani Rudog mogli su uživati i u uzbudljivoj vožnji vezanih očiju uz asistenciju suvozača, koju su za njih priredili vozači, a u ostatku večeri goste hotela je zabavljao džez orkestar saksofoniste Draška Spasojevića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,