Održana „Konferencija beba“ u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 27. juna 2015. 058.ba

Konferencija beba u Rogatici  1

MARIJA NEDIĆ NOVI PREDSJEDNIK

ROGATICA – Marija, drugo dijete bračnog para Božice i Slađana Nedić iz Rogatice, koji imaju i trogodišnjeg sina Ivana, sa svega 13 dana od rođenja, novoizabrani je predsjednik „Konferencije beba“, tradicionalne manifestacije koja se već više godine održava i u Rogatici.

Konferencija beba u Rogatici 2

Beba Marija, koju je majka Božica sinoć u večernjim časovima u prisustvu više od 130 prijavljenih dječaka i djevojčica i više desetina njihovih mama i tata, deka i baka, tetki i stričeva i drugih radoznalaca, donijela u perini u salu gradskog bioskopa, do naredne Konferencije u društvu najstarije bebe Teodors Delića, sa godinu i jedan dan starosti, i najmlađom bakom Slađanom Savčić (41) činiće predsjedništvo Konferencije u narednih godinu dana, kojim je načelnik opštine Tomislav Puhalac uručio skromne novčane nagrade.

Konferencija beba u Rogatici  3

Konferencija je održana u organizaciji Centra za kulturu i sport i Dječijeg vrtića „Bambi“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Srpske, opštine Rogatica i nekih privrednih organizacija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: