Održana manifestacija „Rastimo uz ples“

02. јуна 2015. 058.ba

Rastimo uz ples u Cajnicu 1

ČAJNIČE – U bašti hotela sinoć je održana međunarodna dječija manifestacija „Rastimo uz ples“, koju je drugu godinu za redom organizovao Dječiji vrtić „Bajka“.

Projekat pod nazivom „Rastimo uz ples“ osmislila je Plesna asocijacija Srbije pa su tako 1. juna svi mališani u 18,00 časova iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore poređani u krugove otpočeli druženje. Cilj ovog projekta je da ukaže na značaj plesa za tjelesni rast i razvoj djeteta.

Rastimo uz ples u Cajnicu 2

Mališani, vaspitači i njihovi roditelji prestavili su se sa plesnim koreografijama koje su prethodnih mjeseci vrijedno spremali.

U plesu su učestvovala djeca svih grupa iz vrtića, a program su vodili „dobra vila“ i pajac. Ni loši vremenski uslovi nisu spriječili mališane da plešu.

Rastimo uz ples u Cajnicu 3

Sugrađani su sa zadovoljstvom propratili manifestaciju i aplauzima nagradili mališane. Na kraju su svim učesnicima dodjeljena priznanja , za uložen trud i učešće u ovom divnom događaju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,