Problemi sa vodom u izbjegličkom naselju u Prelovu

07. јуна 2015. 058.ba

Voda za piće

DONJE NASELJE TREĆI DAN BEZ VODE

VIŠEGRAD – Stanovnici Donjeg izbjegličkog naselja u Prelovu kod Višegrada vec treći dan nemaju vode.

Kako kažu, ne znaju zbog čega vode nema niti kome da se obrate, pojašnjavajući da Gornje izbjegličko naselje ima dovoljno vode za domaćinstva, zalijevanje basti i za domaće životinje.

Iz Donjeg izbjegličkog naselja u Prelovu poručuju da u selu Vlahovići, odakle se ovo naselje snabdijeva vodom, mještani dvije porodice Bošnjaka povratnika ne osporavaju višak vode za njih, pa im nije jasno zbog čega je došlo do ove neočekivane nestašice.

Apeluju na nadležne da pokušaju riješiti ovaj problem i, ukoliko se radi o kvaru na cjevovodu, da im pošalju stručne radnike preduzeća „15. april“ kako bi ga otklonili.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,