Promocija knjige „Ljubav u malom gradu“ autora Ljiljana Rašević Vidojević

iskra.co, Gorica Ćećez - 17. јуна 2015. 058.ba

Knjizara u Andricgradu

ANDRIĆGRAD – U knjižari „ILI – ILI“ u Andrićgradu, u petak 19.06. biće održana promocija knjige autora Ljiljane Rašević Vidojević. Promocija je zakazana za 19.00 časova.

Ljiljana Rašević Vidojević rođena je 1967. godine u Foči. Objavila je romane: „Na trećoj terasi“, „Plava voda“, „Prekinute ljubavi“, a publici u Andrićgradu će predstaviti roman „Ljubav u malom gradu“ čiji je izdavač „Svet knjige“ iz Beograda.

U romanu „Ljubav u malom gradu“ autor piše o današnjici, o životnom putu čovjeka koji živi u gradu, u kojem posle ratne nesreće, lokalni moćnici hrane svoju pohlepu tuđom mukom, uništavajući sve pred sobom i gurajući narod u neimaštinu i beznađe. U grad dolazi Dunja, i njenim dolaskom svakodnevnica dobija drugačiji ritam, a novim tokom krenuće i događaji, izazovni i uzbudljivi.

Pored autora o knjizi će govoriti profesor Radisav Mašić i vlasnik izdavačke kuće.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,