Pronađena ukradena vozila

058/Srna - 04. јуна 2015. 058.ba

Policija

RUDO – Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da se u selu Budumlija, opština Rudo, nalazi nekoliko ukradenih vozila „BMW“, te da se u vezu sa navedenim mogu dovesti lica S.A, V.R, I.I. i LJ.S, svi nastanjeni u Rudom.

Pripadnici Policijske stanice Rudo izvršili su provjere na terenu, te utvrdili da se u pomoćnom objektu vlasništvo S.A. nalazi ukradeno vozilo „BMW“.

Na osnovu saglasnosti Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i naredbe Osnovnog suda Višegrad juče je izvršen pretres porodičnih kuća i pomoćnih objekata koje imenovani koriste.

Prilikom pretresa kuće i garaže vlasništvo S.A. pronađeno je i privremeno oduzeto vozilo „BMW“ bez registarskih oznaka i sa oštećenjima brave, kao i šasija drugog vozila „BMW“, veći broj dijelova koji pripadaju pomenutoj marki vozila, te vatreno oružje i oko 350 metaka različitog kalibra.

Provjerama je utvrđeno da su oba vozila ukradena u aprilu, jedno na području Kantona Sarajevo, a drugo na području Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pretresom kuća i pomoćnih objekata vlasništvo LJ.S. i V.R. pronađena je manja količina sitnih dijelova za navedenu marku vozila, dok je pretresom kod I.I. pronađen i privremeno oduzet jedan mobilni telefon.

Tokom preduzimanja navedenih mjera i radnji uspostavljen je kontakt sa nadležnim ministarstvima.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio da se imenovani ispitaju u svojstvu osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična djela teške krađe na području FBiH, te da se kompletan prikupljeni materijal dostavi Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na dalje postupanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: