1. avgusta 6. Drinska regata Ustiprača 2015

27. јула 2015. 058.ba

regata ustipraca

NOVO GORAŽDE – Turistička organizacija opštine Novo Goražde u subotu, 1. avgusta, na gornjem Drinskom jezeru organizuje 6. „Drinsku regatu Ustiprača 2015“.

Okupljanje i polazak učesnika je u 10,00 časova sa pristaništa eko-turističkog kampa u Ustiprači.

Plovidba čamaca i brodića će biti organizovana do kupališta i ljetnje bašte „Jaz“ u Međeđi, gdje će biti organizovan ručak i prateće sportsko-zabavne aktivnosti, uz živu muziku.

Organizatori pozivaju svi zainteresovane vlasnike plovila i ljubitelje prirode da dođu i uživaju u ljepotama kanjona rijeke Drine i zajedničkom druženju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,