11. jula Skokovi sa višegradske ćuprije

07. jula 2015. 058.ba

Skokovi sa višegradske ćuprije

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrad, uz podršku opštine Višegrad, u subotu, 11. jula, po deveti put za redom, organizuje sportsko-turističku manifestaciju „Skokovi sa višegradske ćuprije“.

Manifestacija počinje u 16,00 časova, a najavljen je dolazak tridesetak iskusnih takmičara i jedne takmičarke iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore, koji će imati priliku da pokažu svoju hrabrost i umijjeće, kako bi se izborili za pobjednički pehar i vrijedne nagrade.

Generalni sponzor manifestacije je Hypo Alpe-Adria Banka, koja je za najuspješnije skakače obezbijedila novčane nagrade i poklon pakete. Pobjednik pored pehara osvaja 700 maraka, drugoplasirani 500 maraka i medalju, a trećeplasirani skakač 300 maraka i medalju.

Iz Turističke organizacije Višegrad pozivaju građane i posjetioce Višegrada da prisustvuju ovoj atraktivnoj manifestaciji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: