„Bambi-Soko“ drugi u Čajniču

14. јула 2015. 058.ba

Bambi u cajnicu 2015

VIŠEGRAD – Na prvom omladinskom memorijalnom turniru u malom fudbalu “Mladen Obrenović Brena“, održanom proteklog vikenda u Čajniču, učestvovale su 22 ekipe.

U konkurenciji igraća 2.002 godišta Olimp-Pale zauzeo je prvo, pobjedivši u finalu „Bambi-Soko” iz Višegrada. Treći su bili mladi fudbaleri iz Ilijaša, a golman “Bambi.Sokola” Boris Tanović je proglašen najboljim golmanom turnira.

Mališani “Bambi-Sokola” 2006/2007 godište osvojili su četvrto mjesto. U borbi za treće mjesto izgubili su od ekipe Olimp-Pale. Drugi su bili fudbaleri Breznic iz Pljevalja, a prvi mališani iz Goražda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,