Bioskop: Repertoar od 2. do 8. jula

01.07.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 2. do 8. jula posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Ted 2”, “Daleko od ljudi” i “Terminator Genesis 3D”.

 

Ted 2 [18:30]

Film ted-2

IZVORNO IME: Ted 2
REŽIJA: Seth MacFarlane
ULOGE: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 125 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije sa R oznakom svih vremena. Njemu se ponovo pridružuju glumac Mark Valberg i ko-scenaristi Alek Salkin,Velesli Vajld, Liam Nisonom i Amadom Sejfried.

 

Terminator Genesis 3D [20:15]

Terminator Genesis 3D

IZVORNO IME: Terminator Genisys
REŽIJA: Alan Taylor
ULOGE: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney
ŽANR: Akcija, naučna-fantastika
TRAJANjE: 119 min
CIJENA: 4 KM

SVJETSKA PREMIJERA

SADRŽAJ FILMA:

Kad Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džeja Kortnija) nazad u 1984, da zaštiti Saru Konor (Emilija Klark) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku.

Sada će se narednik Ris naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Švarceneger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje…

 

Daleko od ljudi [20:30]

Film Daleko od ljudi

IZVORNO IME: Far From Man
REŽIJA: David Oelhofen
ULOGE: Vigo Mortensen, Reda Kateb, Džemal Barek
ŽANR: Drama
TRAJANjE: 101 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Rat u Alžiru počinje 1954. godine i seoski učitelj Daru, bivši francuski vojnik, nađe se u problemu. Rođen u Alžiru, a španskog porijekla, Daru je čovjek van vremena i mjesta, koga i Alžirci i kolonijalisti, Francuzi, posmatraju kao tuđina. Kada dobije naređenje da jednog disidenta, Muhameda, odvede u regionalnu policijsku stanicu, primoran je da preispita svoja ubjeđenja. Sve to dobija na snazi kada vojnici i pobunjenici počnu da ratuju, zbog čega je Daru primoran da sklopi dogovor sa zarobljenikom dok bježe kroz opasne i hladne planinske vjence Atlasa.