Bioskop: Repertoar od 9. do 15. jula

09.07.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 9. do 15. jula posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Minions 3D”, “Zemlja stranaca” i “Terminator Genesis 3D”.

 

Minions 3D [18:50]

minioni-2015

IZVORNO IME: Minions
REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin
ULOGE: Slobodan Konjović, Dubravka Mijatović, Marko Marković…
ŽANR: Animirana komedija
TRAJANjE: 94 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slijediti.

Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka 60-ih, a završiće u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja…

 

Zemlja stranaca [20:00]

Film Zemlja stranaca

IZVORNO IME: Strangerland
REŽIJA: Kim Farrant
ULOGE: Nicole Kidman, Hugo Weaving, Joseph Fiennes…
ŽANR: Drama, triler
TRAJANjE: 112 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Katarina (Nicole Kidman) i Metju Parker (Joseph Fiennes) pokušavaju da se naviknu na novi život u pustinjskom gradu Natgari u Australiji.

Oni su prijatni, ali su zatvoreni i ne žele da postanu bliski sa okolinom. Posle velike pješčane oluje njihovi životi biće poljuljani nestankom Lili i Toma, njihovo dvoje djece.

U potragu za dvoje tinejdžera se uključuje cijela zajednica predvođena lokalnim policajcem Dejvidom Reom (Hugo Weaving).

Uprkos tome što su željeli da im pomognu, među lokalnim stanovništvom su počele da kruže priče o paru zbog kojih im oni polako okreću leđa. Temperatura svakog dana postaje sve viša, tako da šanse za preživljanje su izuzetno male, a Katarina i Metju su pritisnuti do krajnjih granica.

 

Terminator Genesis 3D [20:30]

Terminator Genesis 3D

IZVORNO IME: Terminator Genisys
REŽIJA: Alan Taylor
ULOGE: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney
ŽANR: Akcija, naučna-fantastika
TRAJANjE: 119 min
CIJENA: 4 KM

SVJETSKA PREMIJERA

SADRŽAJ FILMA:

Kad Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džeja Kortnija) nazad u 1984, da zaštiti Saru Konor (Emilija Klark) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku.

Sada će se narednik Ris naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Švarceneger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje…

bioskop.andricgrad.com