Dobar odziv višegrađana na humanitarnu akciju „Pomoć Ilićima“

21. јула 2015. 058.ba

pomoc Ilicima u Visegradu

DO PODNE OKO 400 DARODAVACA

VIŠEGRAD – Do 12,00 časova na štandu kod CM marketa, u glavnoj višegradskoj ulici Kralja Petra Prvog, u kutiju na kojoj piše „Jedna marka za Iliće“ novac je darivalo preko 400 višegrađana, što se smatra dobrim odzivom.

Svi oni koji žele da se prikquče ovoj humanitarnoj akciji, koju su širom Srpske pokrenuli RTRS i HO „Budimo ljudi“, mogu se svojim prilozima priključiti večeras do 21,00 čas.

pomoc Ilicima u Visegradu 2

Cilj ove široke akcije je da se prikupe potrebna finansijska sredstva, kako bi Aco, Božana, Nedeljko i Branko Ilić iz Dubravica kod Bratunca, maloljetna djeca koja su ostala bez oba roditelja., dobili nove i bolje uslove za život.

Nakon Višegrada organizatori su prozvali Foču, gdje se humanitarna akcija seli sutra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,